Не съм изненадан, че има руски шпиони в ДАНС. Това заяви пред bTV

...
Не съм изненадан, че има руски шпиони в ДАНС. Това заяви пред bTV
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: България ще даде военно-техническа помощ на Украйна

Не съм сюрпризиран, че има руски шпиони в ДАНС. Това съобщи пред bTV ген. Атанас Атанасов.

По думите му шпиони има в нашите служби и те би трябвало да бъдат разкрити. Имаме сериозен проблем с дезинформационните канали, по думите му.

Той не е обезпокоен какво излиза от службите като информация, а какво влиза. Има съществени дефицити в осведомителните канали за нашите служби, уверен е Атанасов.

По времето на Борисов значимо беше службите да бъдат приспани, изясни шефът на вътрешната комисия в Народното събрание.

Той е обезпокоен, че прокуратурата не повдига обвинения на уличените в шпионаж сътрудници.

Борисов и ГЕРБ би трябвало да създадат приживе безценен монумент на Гешев, съветва Атанасов и изясни, че основният прокурор полагал всички старания да пази Борисов и партията му.

Темата Македония не е лесна за страната ни, съгласно него, само че стратегически интерес за България е да бъде заобиколена от другарски страни.

България ще даде военно-техническа помощ на Украйна, съобщи шефът на вътрешната комисия. Тази седмица това ще се гласоподава в Народното събрание и имало болшинство в Народното събрание това да се случи.

Демократична България ще следи дейностите на прокуратурата по ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. Прокуратурата прикрива закононарушенията на някогашната власт, счита Атанас Атанасов.

Припомняме, от  " Демократична България " внесоха предложение страната ни да се включи с военно-техническа помощ за Украйна. В обединението обаче се чуват гласове страната ни да оказва помощ единствено с филантропична помощ. Тази позиция и изрично срещу военната помощ е поредна позиция на Българска социалистическа партия, която се декларира от първия ден на войната на Русия против Украйна.

Държавният глава Румен Радев посъветва да дадем каски и бронежилетки на Украйна. Възможността за това, въпреки и за остарели такива, бе доказана от военния министър Драгомир Заков.

Бивши военни министри също настояха страната ни да даде военна помощ на украинската страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР